Ny hemsida

Idag torsdag den 12 april 2012 så utkommer nya numret av Sköna Hem och där vi finns med på en halvsidas annons, detta betyder alltså att vi når ut till ungefär 450 000 tusen läsare vilket känns riktigt skoj.

Vi har dessutom förenklat vår hemsida så att besökarna lättare kan se våra möbler och i lugn och ro titta igenom sidan för att få en känsla på vad SilbaNiehko förmedlar. Nya möbler har tillkommit och nya bilder likaså, hoppas att ni gillar det ni ser.

Nytt snickeri har byggts (bilder kommer inom kort) där vi nu framöver lättare kan sätta ihop våra bord, gavlar och andra möbler och även kommer kunna korta leveranstiden till kund, dock så kommer vi inte att stressa fram möblerna och där riskera att kvalitén försämras utan det är vårt viktigaste redskap i skapandet av en SilbaNiehko möbel.

Våren här uppe ger oss nu ny härlig inspiration för nya pjäser och nya tankar, under försommaren så kommer ett köksbord att lanseras och komma ut på försäljning och bordet kommer följa stilen som vårt härliga vardagsrum Navdi gör. Håll utkik så nu inte missar det.